JM Stugor & Fritid

 SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR


Vi kan skicka foton, befintliga ritningar och förslag, prisbilder eller referenser, på vad vi hittills producerat under ca 15 års verksamhet. Du kanske bor i närheten av något objekt, då kan Du titta själv och prata med någon av kunderna  - hör av Dig!

CARPORTS, GARAGE & FÖRRÅD


JM Stugor & Fritid tillverkar precis det Du önskar vad gäller knuttimrade produkter - se nedan exempel


Till oss kan Du skicka antingen en enkel handritad skiss på ett vanligt papper, helst digitalt, en länk eller en ritning, så räknar vi fram ett bästa pris - med prisgaranti - tar fram nya ritningar för ev bygglov eller vad som behövs (det ingår i samband med ev order, kostnadsfritt).


Vi lämnar en offert ihop med ett kvm-pris och timmer-tjocklek för ev justeringar av storlek, takvinkel etc samt tillval som extra timmervarv, fönster, dörrar med mera. Välkommen!

Här är ett exempel på dubbelgarage med sidohängda portar i helträ, som kunden önskade. Vi tillvekar och erbjuder timmerväggar i 44, 60 eller 90 mm beroende på storlek och konstruktion. 


Fördelen är ju att Du som kund får de mått Du önskar vilket även kanske anges eller begränsas i ett bygglov - då vill man ju helst "maximera" och nyttja byggytan på alla sätt - därför skräddarsyr vi lösningar åt Dig.

Vi levererar en komplett byggsats där alla delar är numrerade och färdigkapade - för snabb och enkel montering. Eller om Du endast önskar en ren timmerstomme, med eller utan hål för fönster och dörrar - Du väljer!

Nedan visar ett exempel på carporten "Lennart", ca 30 kvm byggyta med tillhörande förrådsdel - Du väljer storleken, på allt! Just denna är modifierad med ett runt fönster, dubbelfönster, undertak och staket på ena långsidan - "skräddarsytt" efter kundens önskemål - är bäst!

Ovan visar vi ett exempel på ett realtivt stort garage med carport, kunden i detta fallet önskade ca 74 kvm byggyta - och vi levererade med stor uppskattning över förväntan!

Nedan visas ett antal exempel på olika garage och carports som vi tagit fram ritningar på, helt skräddarsytt enligt kundens önskemål. Ritningar ingår kostnadsfritt vid order även om det går bra att köpa endast ritningar, också med prisgaranti!  

Här ovan visas en planritning, ett befintligt förslag från en kund, på ca 65 kvm (6 x 10,8 m) där vårt pris på knuttimrad version visade sig vara betydligt lägre ex 69900 kr för 60 mm respektive 89900 kr för 90 mm virkestjocklek. Garageportar ordnade kunden på annat håll - Du väljer om Du exempelvis endast önskar köpa en skräddarsydd timmerstomme, med/utan fönster, dörrar etc. Fördelen att kunna välja själv!

Nedan visar ett mycket populärt 2-delat förråd som vi har levererat 100-tals genom åren runt om i hela Sverige. Snabbt och enkelt att montera då alla trädelar är numrerade och färdigkapade - som ett stort "Lego". Och skräddarsydda storlekar enligt dina önskemål!

DU BESTÄMMER - VI TILLVERKAR - MED PRISGARANTI


Välj bland våra befintliga modeller, storlekar och planlösningar - eller så ändrar vi lite eller mycket, precis som Du vill ha det!

Vi ger Dig pris och ritningar på just det knuttimrade objektet exempelvis stugan, garaget, förrådet, carporten, bastun eller paviljongen Du önskar. 

Vi leverera en komplett materialsats, färdigkapade och numrerade delar, med eller utan fönster & dörrar - eller endast en timmerstomme.

Våra virkestjocklekar är 44, 60 och 90 mm av fint virke, hög kvalitet och mycket bra passform - för enkel montering!