JM Stugor & Fritid

JM Stugor & Fritid

Vi som jobbar med JM Stugor & Fritid har funnits i över 15 år och har monterat 100-tals stugor runt om i Sverige. Tillsammans har vi en mångårig erfarenhet av försäljning, montering och olika typer av snickeriarbeten. Det som utmärker oss från många övriga i branschen är att vi tillverkar helt kundanpassade  stugor, främst från 18 kvm upp till 100 kvm, både 1-, 1,5- & 2-plan, i olika modeller, storlekar och planlösningar, som komplett byggsats, eller endast timmerstomme, med eller utan fönster och dörrar - precis vad kunden önskar.


Vi kan även ta fram mindre modeller men då många av dem större företagen och byggvaruhandeln har konkurrerat hårt med varandra så har marginalerna nästan helt försvunnit, vilket är bra för konstumenterna, men inte lika bra för tillverkarna. Det riskerar att fåtalet blir kvar med vissa risker samt att kvalitén kan försämras om det prioriteras volymer istället för kvalitet och anpassning.  


Låga kostnader gör att vi kan erbjuda låga priser och skräddarsydda produkter

Vi har inga egna dyra lager- eller kontorskostnader, olika mellanhänder eller personalkostnader dvs. minimala OH-kostnader, vilket gör att vi kan dels kan erbjuda marknadens lägsta priser och dels helt skräddarsydda stugor. Ett fritidshus är inget man köpet spontant utan det krävs planering och därmed är leveranstiden inte en avgörande faktor, det är inte samma sak som leveranssäkerhet. Vi gör hembesök eller träffas hos någon av våra  befintliga kunder, alternativt på Gotland, där vi kan visa våra stugor live.


Det viktigaste, är att kunden får den stuga hen önskar som passar just dennes behov, till rätt pris i rätt tid, anser vi.


Produktion

JM Stugor tillverkar alla typer av knuttimrade byggnationer i olika virkestjocklekar, vanligtvis 44, 60 eller 90 mm. Vi kan ta fram i princip alla modeller som finns på marknaden men även nya och kundanpassa dem helt enligt våra kunders önskemål, till marknadens bästa priser! Produktionen sker främst i Baltikum och styrs av erfarna medarbetare med modern teknik och mycket bra råvaror. Råvarorna kommer från kända internationella leverantörer som garanterar hög och jämn kvalitet.


Hög flexibilitet!

Förutom att skräddarsy Er stuga så kan Ni självklart välja till ett eller flera "Extra timmervarv", med eller utan håltagning för fönster & dörrar, välja bort fönster eller dörrar (om Ni exempelvis har egna) - Ni väljer, vi levererar!


Vi skräddarsyr Er stuga helt enligt era önskemål! Skicka din skiss eller tankar idag och få ett pris inklusive skalenliga bygglovsritningar - med prisgaranti! "Prisgaranti" innebär att vi både erbjuder, lovar och utmanar Dig som kund, att Du inte lär hitta ett lägre pris på motsvarande materialsats, i Sverige. I sådana fall möter vi det!


JM Stugor's försäljning sköts i huvudsak från Stockholm och Gotland. Vi levererar över hela Norden.


Varmt välkommen - ny som befintlig kund!

Blandade bilder från tillverkningen på fabriken. Bra råvaror och hög kvalitet är en viktig förutsättning. Knuttimring eller timring är en äldre träbyggarteknik känd sedan 800-talet och vanligast fram till 1800-talet. Tekniken har fått sitt namn av att man sammanfogar dem stockar i väggen med hörnen genom uthuggna hak, knutar. Man staplar stockarna horisontellt på varandra. Det är en mycket stabil och snabbyggd teknik som tillåter stora och små hus.

Fabriken har även egen tillverkning av fönster och dörrar vilket gör oss än mer flexibla vad gäller kundernas önskemål även om vi har ett antal standard mått som vi vet är lämpliga för våra stugor. 

VI HAR MONTERAT 100-TALS STUGOR DEM SENASTE 15 ÅREN RUNT OM I HELA SVERIGE

DU BESTÄMMER - VI TILLVERKAR - SKRÄDDARSYTT


Välj bland våra befintliga modeller, storlekar och planlösningar - eller så ändrar vi lite eller mycket, precis som Du vill ha det!

Vi ger Dig pris och ritningar på just det knuttimrade objektet exempelvis stugan, garaget, förrådet, carporten, bastun eller paviljongen Du önskar. 

Vi leverera en komplett materialsats, färdigkapade och numrerade delar, med eller utan fönster & dörrar - eller endast en timmerstomme.

Våra virkestjocklekar är 44, 60 och 90 mm av fint virke, hög kvalitet och mycket bra passform - för enkel montering!