JM Stugor & Fritid

Vi erbjuder våra kunder mycket större flexibilitet än de flesta andra stugtillverkare på marknaden och kan tillgodose kundernas önskemål om att sätta en personlig prägel på sin stuga.


Vi använder oss av mycket rationella tillverkningsmetoder och erfarenheter från traditionell knuttimring och vi garanterar en förstklassig högkvalitativ produkt av fint virke och bra passform.VAD VI GÖR

TILLVERKNING & FÖRSÄLJNING

Välj bland våra många optimerade standardmodeller och storlekar eller så skapar vi och tillverkar en unika stuga för just Era behov - skräddarsytt!

BYGGNATION & MONTERING

Våra materialsatser levereras med färdigkapade trädelar, fönster & dörrar "bara" att sätta i - Du fixar det! Vi kan även hjälpa till med montering om tid och plats är rätt!

VI HAR MONTERAT 100-TALS STUGOR DEM SENASTE 15 ÅREN RUNT OM I HELA SVERIGE


REFERENSER

Happy customers
monteringsbild 1 mette
monteringsbild 2 mette
monteringsbild 3 mette
monteringsbild 4 mette
monteringsbild 5 mette
monteringsbild 7 mette
Lv 100_22 sqm_2
Lv 100_22 sqm_Hans
monteringsbild 6 mette
monteringsbild 8 mette
Lv 100_22 sqm_1
invändig bild 1 mette
invändig bild 2 mette
invändig bild 3 mette
invändig loft 3
invändig loft 1
dörr lås mette
fönster 1 mette

Vad Vi Gör på JM Stugor & Fritid


Vårt mål som fritidshustillverkare är att Du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt fritidshus. Därför kan Du välja att bygga en stuga just utifrån dina önskemål gällande ex storlek, modell, takvinkel, planlösningen, med eller utan fönster/dörrar osv.  Vi erbjuder även ett antal standardmodeller baserat på vår samlade erfarenhet och efterfrågan, där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion och montering, till praktiska och familjevänliga planlösningar - till ett rimligt eller lägsta möjliga pris!


Välj din modell, eller skicka oss en enkel skiss så hjälper vid Dig att ta fram ditt framtida fritidshus - varmt välkommen!

UNIKA OCH PERSONLIGA STUGOR


Att skapa unika och personliga stugor är vår specialitet, att skräddarsy just din optimala stuga. Känslan av att tillsammans med kunden kunna utveckla ett fritidshus är fantastisk och något som alla stugägare bör få uppleva. 


Vare sig man önskar ett mindre eller större fritidshus så har vi även framtagna standardmodeller som kan ligga till grund för just ditt hus och med små justeringar så blir det helt enkelt unikt och personligt!


HUR KAN VI ERBJUDA SÅ LÅGA PRISER?


Vi har inga egna dyra lager- eller kontorskostnader, olika mellanhänder eller personalkostnader dvs. minimala OH-kostnader, vilket gör att vi kan kan erbjuda marknadens lägsta priser på helt skräddarsydda stugor. Ett fritidshus är inget man köpet spontant i en handvändning utan det krävs planering och därför är leveranstiden inte en avgörande faktor, det är inte samma sak som leveranssäkerhet. Vi gör hembesök eller träffas hos någon av våra  befintliga kunder, alternativt på Gotland, där vi kan visa våra stugor live. Att se en stuga på ritning skiljer sig stort från verkligheten.


Det viktigaste är att kunden får den stuga hen önskar sig och som passar just dennes behov, till rätt pris i rätt tid, anser vi.

En god investering - öka värdet på din fastighet - bygg en komplementsbostad - att hyra ut eller låta släkt och vänner få plats - kan vi hjälpa Dig att uppfylla drömmen om ett eget unikt fritidshus - kontakta oss och ge oss chansen - bättre och billigare kan det inte bli!


Vi har både fritidshus, garage, carport, förråd, bastu - vad Du önskar -  för alla och här nedan kan du se våra modeller och storlekar - noga framtagna för maximal funktionalitet på begränsad yta.


Vilken fritidsdröm passar Dig bäst? Ett fritidshus är så mycket mer än bara väggar och tak. Där samlas många fina minnen för framtiden - en stuga att samlas vid - alla dagar på året - förverkliga dina drömmar, idag!


Jämför oss gärna med andra leverantöer gällande priser och anpassning - vi  utmanar Dig som kund, att Du lär förmodligen inte hitta ett lägre pris på motsvarande materialsats, i Sverige. “Vi  köpte både en Anders och två förråd samtidigt och fick hjälp med monteringen - tackar!”


Anders, Öland

“Är man bara lite strukturerad och sorterar delarna så var det ganska enkelt att montera. Och mycket bra passform”


Hasse, Värmdö

“Mycket stuga för pengarna och vi fick dem önskemål vi hade”


Ayse, Sundbyberg

“Vi är supernöjda då vi fick stugan precis som vi hade skissat på, skräddarsytt var det.

Vi köpte både garage och stuga”


Roger, Gotland


OM VÅRA PRODUKTER


 • Fint hyvlat virke
 • Spontade tak- & golvbrädor (19 resp 28 mm)
 • Kraftigt dimenstionerade takåsar
 • Kraftigt golvbjälklag
 • Gummitätningar- & silicon (fönster & dörrar)
 • Typ av trä: Nordiska gran
 • Äkta dubbelglas/ISO
 • Fint hyvlade golv- och takbrädor

 • Mycket bra passform på alla delar

 • Enkel och snabb montering

 • Tydlig visuell monteringsanvisning
 • Märkta, numrerade och färdigkapade delar

 • Knuttimrade väggar med dubbelhakar/spont
 • Kraftiga kryssbalkar av limträ
 • Dörrkarmar ingår
 • Delarna levereras obehandlade
 • Topp- & sidohängda fönster
 • Justerbara dörrgångjärn
 • Bästa priser på marknaden?!


         Och mycket mer...

DU BESTÄMMER - VI TILLVERKAR - SKRÄDDARSYTT


Välj bland våra befintliga modeller, storlekar och planlösningar - eller så ändrar vi lite eller mycket, precis som Du vill ha det!

Vi ger Dig pris och ritningar på just det knuttimrade objektet exempelvis stugan, garaget, förrådet, carporten, bastun eller paviljongen Du önskar. 

Vi leverera en komplett materialsats, färdigkapade och numrerade delar, med eller utan fönster & dörrar - eller endast en timmerstomme.

Våra virkestjocklekar är 44, 60 och 90 mm av fint virke, hög kvalitet och mycket bra passform - för enkel montering!