JM Stugor & Fritid

Övriga modeller

Skräddarsydda lösningar med glas staket

Vanligtvis kan vi tillverka ett specialglasstaket i valfri design med anpassade mått och anpassad typ. Utöver detta kan vi även måla stål i en speciell färg om det behövs. Dessutom är det möjligt att göra glasstängselfront monterad i en terrasssida och toppmonterad på en annan sida, om det behövs. Dessutom kan vårt företag producera räcken i mycket små dimensioner, olika form. Generellt sett beror allt på dina preferenser. 

I huvudsak kan vi tillverka ett glasstängsel i standardhöjd, eller anpassat – något högre eller lägre.


Naturligtvis finns det ofta ett behov av att extra skydda en balkong eller terrass från vind. Av denna anledning  erbjuder vi glasstängsel ovanpå det befintliga staketet. Ibland kan vi skära ut glasen i en speciell form. Detta för att staketet ska anpassa sig till nuvarande förhållanden, till exempel trappan eller stenen under glaset.

Other-types-6
Other-types-4
Other-types-5
Other-types-1
Other-types-2
Other-types-3

Vi kan producera och leverera endast ståldelarna, eller bara glasen om Du behöver. Vi kan svetsa ihop några ståldelar, göra glashållare i olika utjämning vid behov. 

Custom typ glas staket populärt för dem som har terrass på olika nivåer, vilket gör staket på inte vanliga platser. Vi kan tillverka högt anpassat glasstängsel med anslutning till golv och tak.


Laminerade + härdade glas vi kan tillverka mycket speciella. Till exempel när en av glasen tonade, en annan klar och de limmade ihop. Denna typ av glas gillade för dem som gillar mycket lätt glasfärgning. Vi kan även måla glasen vid behov. Dela bara idén med oss ​​så ska vi göra så gott vi kan.


Se till att vi alltid producerar och kompletterar staketet helt, med komplett installationssats. I det här fallet har våra kunder inga bekymmer om skruvar, silikon, packningar, clinch eller något annat.


Om du gillar den här stilen, skicka oss bara måtten på varje glas eller måtten på varje nisch i ditt trästaket, tack. Vi kan ge dig ett erbjudande.

Olika typer av glasräcken

Glasräcken är en elegant, modern och smakfull lösning som en typ av "staket" eller skyddsräcke som ger mycket karaktär vilket kan användas både inomhus och utomhus exempelvis runt altaner, verandor, terrasser, balkonger och trappor mm. 


Våra glasräcken är av högsta kvalitet. Materialet är väderbeständigt och rostfritt. Vi behöver dina mått, längd, antal meter och gärna en bild, skiss och beskrivning på vad Du önskar ha, vilken typ av glas och modell, så skickar vi en skräddarsydd offert på vad Du önskar. Vi rekommenderar 6, 8, 10, 12 mm tjocka eller mer säkert glas. Dessutom kan du välja tonat, härdat, laminerat, spegelglas - det är ditt val. Vi erbjuder glaset som alltid är med polerade kanter och det ser snyggt färdigt ut.