JM Stugor & Fritid

Här presenterar vi löpande NYHETER  & NYHETSBREV

JM Stugor & Fritid är sedan maj 2020 återförsäljare för Sunwinds produkter vilket gör att vi numera kan erbjuda ett helt sortiment av fina och praktiska fritidsprodukter till våra befintliga och nya stugägare - optimala och skräddarsydda lösningar!


Sunwind är sedan mer än 20 år Skandinaviens ledande leverantören av energi- och komfort produkter till stugor utan EL. Huvudprodukterna är solpaneler och gasolprodukter. Mer info: https://www.sunwind.se/


Exempelvis så kan Du uppgradera din stuga med ett av marknadens bästa och mest prisvärda "Solcellspaket" - fri och grön EL- för ett mer självständigt och miljövänligare fritidsliv! Eller en förbränningstoalett, om Du saknar vatten & avlopp?!

2020-04-26        Två nya stugmodeller  "TORILD" och "HUGIN" båda går att få i 25 och 30 kvm


Det är med stor och delad glädje som vi presenterar två nya modeller av timmerstugor, båda anpassade efter dem nya villkoren gällande attefallsstugor (25 kvm) och så kallade "Bolundare" (30 kvm). Vii tillverkar och anpassar stugorna för att kunden skall nyttja maximalt tillåten byggyta resp. boyta. Förutom att ändra ex planlösning och storlek dvs. att få stugan helt skräddarsydd, med prisgaranti - så erbjuder vi även tillval av 3-glasfönster, skjutpartier mm. 

Mer info, priser, storlekar (valfria) med mera - se våra "Tillval

2020-04-19     Premiär - första Nyhetsbrevet våren 2020

2020-04-13        Vår nya stugmodell "RAGNARÖK" 25 & 30 kvm


Det är med stor och delad glädje som vi presenterar en ny modell av en vacker och praktisk timmerstuga, anpassad efter dem nya villkoren gällande attefallsstugor (25 kvm) och så kallade "Bolundare" (30 kvm) - vi tillverkar och anpassar stugorna för att kunden skall nyttja maximalt tillåten byggyta resp. boyta. Går att få skräddarsydd med prisgaranti!

JM Stugor & Förråd byter namn och logotyp under 2020, ändrar en del i sortimentet och tillverkningen till mer hållbara, miljö- och klimatsmarta produkter och lösningar.


Produkter som är bra att ha till sitt fritidshus eller gäststuga – vi vill bli lite ”grönare” helt enkelt! Skräddarsydda stugor och lösningar till marknadens bästa priser är fortfarande huvudprodukten! ”Förråd” byts ut mot ”Fritid” för att innefatta dem nya produkterna inom solkraft och återvunnet material exempelvis solcellsdrivna vitvaror, belysning, solpaneler, utemöbler med mera.


Självklart kan vi ännu tillverka förråd, carports och småstugor under 15 kvm men bara i särskilda fall. Anledningen till detta är att marknadens förutsättningar har ändrats en del och vi behöver ta ett större ansvar för miljön och framtiden. I takt med att de större aktörerna såsom Bauhaus, Byggmax och Bygghemma ”slåss” allt intensivare om marginaler av lagerförda standardstugor dvs. där små eller inga möjligheter till egna val och ändringar av exempelvis planlösning, takvinkel, takhöjd etc finns – så fokuserar vi mer på att ”skräddarsy” lite större stugor och nu ihop med nya ”gröna” lösningar.

Genom att vi inte lagerför våra stugor utan tillverkar direkt vid order så har vi möjlighet att hålla nera en betydande del av kostnaderna vilket i sin tur gör att vi kan erbjuda våra kunder bästa möjliga priser – vi ger även *prisgaranti.


Att köpa fritidshus innebär viss planering och är sällan ett spontanköp så därför är leveranstiden inte det mest avgörande utan hellre att man får den stuga man helst vill ha till bästa pris.


JM Stugor & Fritid

Vi erbjuder kundanpassade stugor helt enligt kundens önskemål vad gäller modell, storlek, planlösning, takvinkel...Jag önskar få ert Nyhetsbrev där vi även presenterar våra erbjudanden