JM Stugor & Förråd byter namn och logotyp under 2020, ändrar en del i sortimentet och tillverkningen till mer hållbara, miljö- och klimatsmarta produkter och lösningar.


Produkter som är bra att ha till sitt fritidshus eller gäststuga – vi vill bli lite ”grönare” helt enkelt! Skräddarsydda stugor och lösningar till marknadens bästa priser är fortfarande huvudprodukten! ”Förråd” byts ut mot ”Fritid” för att innefatta dem nya produkterna inom solkraft och återvunnet material exempelvis solcellsdrivna vitvaror, belysning, solpaneler, utemöbler med mera.


Självklart kan vi ännu tillverka förråd, carports och småstugor under 15 kvm men bara i särskilda fall. Anledningen till detta är att marknadens förutsättningar har ändrats en del och vi behöver ta ett större ansvar för miljön och framtiden. I takt med att de större aktörerna såsom Bauhaus, Byggmax och Bygghemma ”slåss” allt intensivare om marginaler av lagerförda standardstugor dvs. där små eller inga möjligheter till egna val och ändringar av exempelvis planlösning, takvinkel, takhöjd etc finns – så fokuserar vi mer på att ”skräddarsy” lite större stugor och nu ihop med nya ”gröna” lösningar.

Genom att vi inte lagerför våra stugor utan tillverkar direkt vid order så har vi möjlighet att hålla nera en betydande del av kostnaderna vilket i sin tur gör att vi kan erbjuda våra kunder bästa möjliga priser – vi ger även *prisgaranti.


Att köpa fritidshus innebär viss planering och är sällan ett spontanköp så därför är leveranstiden inte det mest avgörande utan hellre att man får den stuga man helst vill ha till bästa pris.


JM Stugor & Fritid

Vi erbjuder kundanpassade stugor helt enligt kundens önskemål vad gäller modell, storlek, planlösning, takvinkel...

Copyright © Alla rättigheter förbehållna JM Stugor & Fritid - Innehar F-skatt