JM Stugor

Vi som jobbar med JM Stugor har tillsammans en mångårig erfarenhet av försäljning, montering och snickeriarbete. Det som utmärker oss från många övriga i branschen är att vi tillverkar helt kundanpassade  stugor, från 18 kvm upp till 100 kvm, både 1-& 2-plan, i olika modeller, storlekar och planlösningar, som komplett byggsats, eller endast timmerstomme, med eller utan fönster och dörrar – precis vad kunden önskar.

Fönster och dörrar tillverkar vi efter kundens önskemål. Även runda och triangelformade fönster.

Vi erbjuder hög kvalité och bra passform till marknadens bästa priser – med prisgaranti!

Produktion

JM Stugor tillverkar alla typer av knuttimrade byggnationer i olika virkestjocklekar, vanligtvis 44, 60 eller 90 mm. Vi kan ta fram i princip alla modeller som finns på marknaden men även nya och kundanpassa dem helt enligt våra kunders önskemål, till marknadens bästa priser! Produktionen sker främst i Baltikum och styrs av erfarna medarbetare med modern teknik och mycket bra råvaror. Råvarorna kommer från kända internationella leverantörer som garanterar hög och jämn kvalitet i de kvantiteter vi önskar på överenskommen leveransdag.

Hög flexibilitet! Förutom att skräddarsy Er stuga så kan Ni självklart välja till ett eller flera ”Extra timmervarv”, med eller utan håltagning för fönster & dörrar, välja bort fönster eller dörrar (om Ni exempelvis har egna) – Ni väljer, vi levererar!

Vi skräddarsyr Er stuga helt enligt era önskemål! Skicka din skiss eller tankar idag och få ett pris inklusive skalenliga bygglovsritningar – med prisgaranti!

Placering

JM Stugor’s försäljning sköts i huvudsak från Stockholm och Gotland. Vi levererar över hela Sverige.