JM Stugor & Förråd

Vi som jobbar med JM Stugor & Förråd har tillsammans en mångårig erfarenhet av försäljning, montering och snickeriarbete. Vi har tillgång till snickare med goda erfarenheter och referenser, av både ny- och tillbyggnation och montering. Vi finns nära våra kunder och kan hjälpa till om det behövs.

Produktion

JM Stugor & Förråd tillverkar alla typer av knuttimrade byggnationer i olika virkestjocklekar. Vi kan ta fram i princip alla modeller som finns på marknaden men även nya och kundanpassa dem helt enligt våra kunders önskemål. Och till marknadens bästa priser! Produktionen sker främst i Baltikum och styrs av erfarna medarbetare. Vi arbetar för att kunna leverera kvalitativt högvärdiga husbyggsatser till marknadens lägsta priser – vi lämnar prisgaranti på våra stugor. Råvarorna kommer från kända internationella leverantörer som garanterar hög och jämn kvalitet i de kvantiteter vi önskar på överenskommen leveransdag.

Hög flexibilitet! Förutom att skräddarsy Er stuga så kan Ni självklart välja till ett eller flera ”Extra timmervarv”, med eller utan håltagning för fönster & dörrar, välja bort fönster eller dörrar (om Ni exempelvis har egna) – Ni väljer, vi levererar!

Vi skräddarsyr Er stuga helt enligt era önskemål! Skicka din skiss idag och få ett pris – med prisgaranti!

Placering

JM Stugor & Förråd’s försäljning sköts i huvudsak från Stockholm och Gotland. Vi tillverkar både standard och helt kundanpassade stugor och levererar över hela Sverige.

Joachim Mårtensson | Ansvarig för JM Stugor & Förråd