JM Stugor & Förråd

Vi som jobbar med JM Stugor & Förråd har tillsammans en mångårig erfarenhet av försäljning, montering och snickeriarbete. Det som utmärker oss från många övriga i branschen är att vi tillverkar kundanpassade  stugor, i olika modeller, storlekar och planlösningar, som komplett byggsats med eller utan fönster och dörrar eller enbart en timmerstomme, vad kunden föredrar. Även fönster och dörrar, med eller utan glas, tillverkar vi efter kundens önskemål. Och vi erbjuder hög kvalité på både material och passform till mycket konkurrenskraftiga priser, för att inte säga marknadens bästa priser, med garanti!

Produktion

JM Stugor & Förråd tillverkar alla typer av knuttimrade byggnationer i olika virkestjocklekar, vanligtvis 44, 60 eller 90 mm. Vi kan ta fram i princip alla modeller som finns på marknaden men även nya och kundanpassa dem helt enligt våra kunders önskemål, till marknadens bästa priser! Produktionen sker främst i Baltikum och styrs av erfarna medarbetare med modern teknik och mycket bra råvaror. Råvarorna kommer från kända internationella leverantörer som garanterar hög och jämn kvalitet i de kvantiteter vi önskar på överenskommen leveransdag.

Hög flexibilitet! Förutom att skräddarsy Er stuga så kan Ni självklart välja till ett eller flera ”Extra timmervarv”, med eller utan håltagning för fönster & dörrar, välja bort fönster eller dörrar (om Ni exempelvis har egna) – Ni väljer, vi levererar!

Vi skräddarsyr Er stuga helt enligt era önskemål! Skicka din skiss eller tankar idag och få ett pris inklusive skalenliga bygglovsritningar – med prisgaranti!

Placering

JM Stugor & Förråd’s försäljning sköts i huvudsak från Stockholm och Gotland. Vi levererar över hela Sverige.