JM Stugor & Förråd

Vi som jobbar med JM Stugor & Förråd har tillsammans en mångårig erfarenhet av försäljning, montering och snickeriarbete. Vi har tillgång till snickare med goda erfarenheter och referenser, av både ny- och tillbyggnation och montering. Vi finns nära våra kunder och kan hjälpa till om det behövs.

Produktion

JM Stugor & Förråd tillverkar alla typer av knuttimrade byggnationer i olika virkestjocklekar. Vi kan ta fram i princip alla modeller som finns på marknaden men även nya och kundanpassa dem helt enligt våra kunders önskemål. Och till marknadens bästa priser! Produktionen sker främst i Baltikum och styrs av erfarna medarbetare. Vi arbetar för att kunna leverera kvalitativt högvärdiga husbyggsatser till marknadens lägsta priser – vi lämnar prisgaranti på våra stugor. Råvarorna kommer från kända internationella leverantörer som garanterar hög och jämn kvalitet i de kvantiteter vi önskar på överenskommen leveransdag.

Placering

JM Stugor & Förråd’s försäljning sköts i huvudsak från Stockholm och Gotland. Vi tillverkar både standard och helt kundanpassade stugor och levererar över hela Sverige.

Hör gärna av dig!

Har du frågor om våra produkter, monteringshjälp eller något annat är du varmt välkommen att kontakta oss. Det enda du behöver göra är att fylla i det nedanstående kontaktformuläret.

Joachim Mårtensson

Ansvarig,  JM Stugor & Förråd

E-post: info@jmstugor.se

Facebook

3 + 10 =